zeilen Waddenzee

Zeilen op de Waddenzee 

Met je familie of vrienden een volle week samen zeilen Waddenzee.
Een week vol gezelligheid op klipper Avontuur en klipper de Vrijheid. Met deze hele week hebben we voldoende  tijd om de oversteek naar de Waddeneilanden maken. We kunnen Terschelling en Vlieland aandoen en misschien ook nog wel door naar Ameland of Schiermonnickoog. Dit is een mooie mix van verschillende havens aan het IJsselmeer zien en de getijden van de Wadden ervaren.

zeilen-waddenzee-avontuur

Zeilen waddenzee 

Het is een absolute aanrader om op de eilanden naar het strand te lopen of te fietsen. De manier om even de sfeer van dit speciale stukje Nederland te proeven. Doordat we een week  gaan hebben we veel mogelijkheden. We kunnen: droogvallen, eilandhoppen, veel zeilen, zwemmen, stappen, kampvuur, barbecueën en voor de liefhebbers van buiten de deur eten, weet ik nog wel een paar leuke bijzondere restaurantjes. Ziezo is in elke haven is wel wat te doen, te zien of te proeven.  Wat onze planning voor deze week gaat worden is aan ons en de wind. We kunnen alle kanten op,  dus we zijn zo vrij als een vogel. Natuurlijk zullen jullie als bemanning wel het schip moeten ‘mannen’. Ik garandeer dat na 1 dag aan boord jullie al geheel gewend zijn met het reilen en zeilen waddenzee.

zeilen waddenzee

Eten & Drinken zeilen waddenzee:
 Wij kunnen de catering geheel voor jullie organiseren, of jullie nemen het zelf mee.

Andere activiteiten: Voor de afwisseling kunnen we altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een Rib over de golven varen, kampvuur muziek of een yoga sessie op het wad.

Koers:
 Vanaf Monnickendam zeilen we richting het Noorden en we laten het aan de windkracht en de stemming aan boord over welke haven we als eerste aandoen. Waddeneilanden: we komen eraan.

Overzicht arrangement zeilen Waddenzee:

De prijs voor een week zeilen op de Waddenzee:  al vanaf € 240,- p.p. bij 24 personen

Inschepen: Dat kan in alle havens vanaf Amsterdam tot Harlingen.

Weekend zeilen op de Waddenzee     vrijdag 20:00 tot zondag 16:00 uur.  € 2795,- 24 p

Midweek zeilen op de Waddenzee  maandag 10 tot vrijdag 15:00 uur € 4270,-

Een week zeilen op de Waddenzee  maandag tot zondag of zaterdag tot vrijdag € 5750,-

bel of mail ons voor de mogelijkheden om te zeilen op de Waddenzee. Remco 06 51610740