WILT U ZEILEN MONNICKENDAM MET VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S,  MET 10 -250 PE

Bij zeilen ijsselmeer en zeilen monnickendam  bent u welkom voor een zeildagtocht, zeilweekend of zeilweek voor een teamuitje, personeelsuitje, teamtraining, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, vriendenuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of huwelijk aan boord van onze Loungeklippers.
De Loungeklippers zijn twee mast zeilklippers van 24, 32 en 40  meter, we zeilen voornamelijk op de Gouwzee, het Markermeer, het IJsselmeer en daarnaast zeilen we ook op de Waddenzee.

Bel ons voor een op maat gemaakt arrangement: 06 51610740

of mail: info@zeilenijsselmeer.com

Avontuur sailing monnickendam zeilenAfvaarthavens in Nederland zijn: Amsterdam, Muiden, Monnickendam, Volendam, Marken, Hoorn, Enkhuizen, Lelystad, Urk, Stavoren, Medemblik, Den Oever, Makkum en en zelfs Harlingen. Onze schepen zijn voor iedereen beschikbaar van jong en oud.

cropped-Loungeklipper-Umoja-Bar.jpg

Het is mogelijk om een dag, of een meerdaagse teambuilding aan boord mee te maken.

Vraag ons naar de mogelijkheden en intensiteit waarmee u en uw team aan de slag willen.

Bel hiervoor: Remco Voorneveld 06 51610740

Trouwerijen van 4 tot 150 personen en  bedrijfsfeesten 20 – 750 personen  Zeilen Monnickendam organiseert uw gehele zeilevenement. Ideaal voor uw klanten event of bedrijfsuitje.

De specificatie van deze arrangementen worden geheel op u afgestemd. Zeilen ijsselmeer met de Loungeklipper is altijd een succes.

zeilen monnickendam