teambuilding

Teambuilding aan boord van de loungeklipper brengt u het volgende:

[niceyoutubelite id=”ElXwmYQ7sFg”]

Teambuilding: Heeft u moeite om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen binnen een afdeling, team of heel bedrijf? Dan is varen de perfecte teambuilding. Probeer maar eens een schip te laten varen als iedereen iets anders wil. Het belang van teamwork is vanzelfsprekend voor alle mensen die aan boord met teambuilding. Frisse ideeën, heldere inzichten en een vlotte samenwerking: het komt allemaal direct in een ander licht te staan bij teambuilding spellen.
Het schip zelf leent zich als geen ander voor een efficiënte en verrassende teambuilding uitje.

Teambuilding aan boord van de loungeklipper

Alle uitdagingen, conflicten en coalities die in het bedrijf spelen zijn terug te zien in de acties die plaatsvinden in teambuilding als het schip gaat varen. Samenwerking is noodzaak. Maar hoe zet je daarbij ieders kwaliteiten optimaal in? Hoe motiveer je de een en rem je de ander wat af? Wat levert overleg op? Hoe maak je de communicatie efficiënt en soepel? En vaart het schip daar beter mee? Dit alles geeft een uitstekende training in teambuilding.

Teambuilding aan boord van de loungeklipper
Teambuilding op een zeilschip geeft precies dezelfde succesfactoren een rol als in een bedrijf: samenwerking, overleg, timing, het delen van kennis en meer. Een betere praktijkschool dan dit bestaat er haast niet. Zeilen is een constant proces in wording: het vraagt volledige inzet, flexibiliteit, overleg, creativiteit en een voortdurende zoektocht naar betere oplossingen voor veranderende situaties.

Teambuilding aan boord van de loungeklipper

De Vrijheid biedt een compleet en bijzonder effectief teambuilding programma, waar de schipper een belangrijke rol in speelt. In samenwerking met trainers en coaches organiseren we teambuildingstochten aan boord. Schipper Remco  was Sportdocent, Fysiotherapeut en heeft zich omgeschoold tot coach in NLP en Familie en bedrijfs opstellingen. Met daarbij gevoegd zijn inzichten als schipper is hij uitstekend in staat om de omstandigheden op water op te zoeken die het mogelijk maken om gebeurtenissen op zijn schip te vertalen naar veranderingsprocessen in uw bedrijf. Met een frisse blik en een nieuwe inspiratie gaan de medewerkers weer van boord. Uw bedrijf en uw mensen profiteren van de ervaringen die ze spelenderwijs opdeden op de vrijheid.

U kunt bellen (06 51610740) met Remco Voorneveld voor info en specifieke arrangementen over teambuilding.