teamuitje

Met uw collega’s of zakenrelaties lekker een dag zeilen op het IJsselmeer voor een teamuitje. 

De wind door je haren en de zon op je gezicht. De rust en het actieve op het water. Je kan actief of passief mee zeilen, binnen of buiten, eten en drinken, alles kan.

Op alle dagen van de week is uw teamuitje, of personeelsuitje mogelijk.

De oude binnenhaven in het centrum van Monnickendam is de thuishaven van de “Loungeklipper”. Van hier uit kan het gehele IJsselmeer bestreken worden.

Teamuitje: De catering
voor teamuitje wordt geheel door ons verzorgd naar uw wensen. 
Prijzen v.a. € 49,50,- p.p. inclusief catering ( ontvangst, lunch, borrelhapjes).

Een teamuitje op de Loungeklipper is altijd een succes!

Voor teamuitje wordt u ontvangen in de comfortabele Lounge waar een uitgebreide koffie en thee ontvangst klaar staat. Tijdens de zeildag kan u actief meewerken met het zeilen, ontspannen en genieten is daarnaast natuurlijk altijd mogelijk. De heerlijke lunch met luxe broodjes en overheerlijk beleg geven een waar gevoel van genieten.  Na het bezoek aan een van de dorpen in de omgeving, of een andere activiteit zoals snelle rib varen, zeilen we verder met in de namiddag een borrel met hapjes. Aan al uw wensen wordt gedacht.

(Teamuitje is uit te breiden met een BBQ aan boord, voor € 24,50 pp extra)

“ Zeilen met een teamuitje is magisch en een waar genot,”

Afvaarthavens en bezoek havens voor een teamuitje of op het IJsselmeer: Monnickendam, Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Hoorn, Pampus, De Blocq Van Kuffeler, Muiden, Muiderzand, Enkhuizen, Lelystad

Teamuitje activiteiten: Wijnproeverij Victory Wines, of de  kaasmarkt in Edam, Palingrokerij Smit Bokkum in Volendam, de houten vissershuisjes in Marken, het Forteiland van Pampus, de diepe sluis van De Blocq Van Kuffeler, een traditionele foto in Volendam, een terrasje uit de VOC tijd in Hoorn, een verrassende wandeling langs de ouderwetse huizen in Monnickendam en Amsterdam.

Teamuitje bevat ook een managementtocht, teambuilding en vergaderen op het water is mogelijk.

Teamuitje met de Loungeklipper 06 51610740