vrijgezellenfeest mannen op het water

 

Een vrijgezellenfeest mannen, staat voor een actieve en gezellige dag op het water.

Laat iedereen actief de schipper helpen met het zeilen en ontspan tijdens een gezellige

vrijgezellenfeest mannen

vrijgezellenfeest mannen

zeiltocht! Het is altijd mogelijk om het zeilprogramma af te stemmen op het vrijgezellenfeest mannen. Zo kunnen er aan het IJsselmeer verschillende plaatsjes bezocht worden om opdrachten uit te voeren of kan de vrijgezel gaan waterskiën, kneeboarden, met een rib varen, of de 20 meter hoge mast in klimmen (met harnas). Verschillende geschikte zeil schepen voor vrijgezellenfeest mannen. Voor een geslaagd vrijgezellenfeest mannen heeft Zeilen IJsselmeer de beschikking over verschillende zeilschepen. Zo kunt u altijd een locatie in de buurt vinden of een zeilschip dat bij uw activiteit en/of budget past. Ook kunnen we u goed vertellen wat de beste plekken zijn voor het avond programma na de zeilactiviteit. Het meest favoriete schip voor vrijgezellenfeest mannen is de Loungeklipper. Eten, drinken en overnachten tijdens het vrijgezellenfeest mannen. Naast het zeilprogramma verzorgt Zeilen IJsselmeer ook al het eten en drinken voor vrijgezellenfeest mannen (indien gewenst). Denk hierbij aan de drankjes aan boord, een lunchpakket of een barbecue na afloop. Daarnaast is het mogelijk om tegen een scherp tarief te overnachten op de Loungeklipper. Een niet te vergeten vrijgezellenfeest mannen organiseren? Een vrijgezellenfeest  mannen moet een bijzonder en uniek uitje zijn voor de hele groep. Naast de aandacht voor de vrijgezellenfeest mannen moet u zelf ook kunnen genieten van de dag. Bij Zeilen IJsselmeer is uw vrijgezellenfeest mannen in goede handen!

bel ons voor de mogelijkheden vrijgezellenfeest mannen 06 51610740
Een dag al vanaf € 38,-pp  bij 33 personen (zonder catering) Een weekend al vanaf 117,-pp bij 17 personen (zonder catering)
Voor vrijgezellenfeest mannen hebben we uiteraard nog vele tips en ideeën om het geheel aan te kleden, als de basis maar goed is!

Een vrijgezellenfeest mannen, staat voor een actieve en gezellige dag op het water.