vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest vrouwen zeilen

Zeilen met de vrijgezel

Een vrijgezellenfeest vrouwen staat voor een actieve en gezellige dag op het water. Laat iedereen actief de schipper helpen met het zeilen en ontspan tijdens een gezellige zeiltocht! Het is altijd mogelijk om het zeilprogramma af te stemmen op het vrijgezellenfeest. Zo kunnen er aan het IJsselmeer verschillende plaatsjes bezocht worden om opdrachten uit te voeren of kan de vrijgezel gaan waterskiën, kneeboarden, met een rib varen, of de 20 meter hoge mast in klimmen (met harnas).

Verschillende geschikte zeil schepen voor vrijgezellenfeest vrouwen:

interieur 3

 

 

Voor een geslaagd vrijgezellenfeest vrouwen zeilend op het water heeft Zeilen IJsselmeer de beschikking over verschillende zeilschepen. Zo kunt u altijd een locatie in de buurt vinden of een zeilschip dat bij uw activiteit en/of budget past. Ook kunnen we u goed vertellen wat de beste plekken zijn voor het avond programma na de zeilactiviteit. Het meest favoriete schip is de Loungeklipper.

Eten, drinken en overnachten tijdens het vrijgezellenfeest zeilen

Naast het zeilprogramma tijdens vrijgezellenfeest vrouwen verzorgt Zeilen IJsselmeer ook al het eten en drinken (indien gewenst). Denk hierbij aan de drankjes aan boord, een lunchpakket of een barbecue na afloop. Daarnaast is het mogelijk om tegen een scherp tarief te overnachten op de Loungeklipper.

Een niet te vergeten vrijgezellenfeest vrouwen organiseren?

Een vrijgezellenfeest vrouwen moet een bijzonder en uniek uitje zijn voor de hele groep. Naast de aandacht voor de vrijgezel moet u zelf ook kunnen genieten van de dag. Bij Zeilen IJsselmeer is uw vrijgezellenfeest in goede handen! bel ons voor de mogelijkheden. Zeilen IJsselmeer 06 51610740

Een dag vrijgezellenfeest vrouwen al vanaf € 38,-pp  bij 33 personen (zonder catering)

Een weekend  vrijgezellenfeest vrouwen al vanaf € 117,-pp bij 17 personen (zonder catering)

Uiteraard hebben we voor vrijgezellenfeest vrouwen diverse andere ideeën en tips