Yoga en zeilen

Yoga & Zeil vakantie in Nederland

Vakantie vieren op het water, je zorgen aan de wind meegeven
Leren zeilen op een authentieke Klipper
Ontspannen met yoga, meditaties, wandelingen en massages
…De ultieme vakantie. Ga je mee?

 

Nieuw deze zomer: Yoga & Zeil vakanties in Nederland! Met “De Vrijheid”, een authentieke klipper uit 1901, bevaren we de mooiste stukken van het waddengebied, Friesland en het IJsselmeer. De 6-daagse reis is gevuld met yogalessen, meditatie en wandelingen in de natuur, je kan leren zeilen onder begeleiding van onze ervaren kapitein, genieten van zon, zwemmen en relaxen.

Vaargebied:
We vertrekken vanuit Monnickendam en varen waar de wind ons brengt: in het prachtige gebied van het Ijsselmeer, Friesland en de wadden is álles mooi. We bevinden ons afwisselend aan boord en aan wal zodat we ook mooie plaatsen als Marken Hindeloopen en Vlieland kunnen bezoeken.

Programma:
Het programma wordt per dag ingevuld op basis van het weer, de wind en ieders wensen. In principe zal er naast het zeilen, zwemmen en genieten elke dag een yogales gegeven worden, zoeken we een mooie plek voor een wandeling, en sluiten we de dag af met een meditatie. Daarnaast kun je als je wilt nog extra ontspannen met een heerlijke massage en zelfs een sessie fysiotherapie is mogelijk.

Docenten en begeleiding:
In deze week staan voor je klaar:
Onze eigen Lotje Dekker – yoga docente en masseuse
Schipper Remco Voorneveld – kapitein én… fysiotherapeut!

Alles inclusief:
Bij deze reis is alles verzorgd: je verblijf, alle lessen, de begeleiding en alle maaltijden zijn inbegrepen. Ontbijt, lunch en diner worden dagelijks vers bereid en zijn gezond en gevarieerd.

Data:
Er staan slechts 2 weken gepland en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus als je mee wilt, laat het ons snel weten  6 t/m 11 juli start 20:00 uur einde 16:00 uur
13 t/m 18 juli start 20:00 uur einde 16:00 uur

Prijs: 699,-

 

Dit is inclusief:
- je verblijf aan boord, alle yogalessen
- alle meditaties
- wandelingen
- zeilen onder begeleiding
- ontbijt, lunch, diner, thee, koffie en sappen
- beddengoed en handdoeken