vaargebied Avontuur

Harlingen is de thuishaven van de Avontuur. 
Harlingen ligt als ideale start haven voor het Waddenzee en IJsselmeer gebied.

Van hier uit zijn het IJsselmeer, de Waddenzee en Friese meren goed bereikbaar.

De volgende havenplaatsen kunnen op een meerdaagse tocht aangedaan worden:  Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland Schiermonnickoog, Den Oever, Enkhuizen, Medemblik, Stavoren, Makkum, Hoorn, Lemmer, Urk, De Friese meren, Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Pampus,, Muiden en Amsterdam,

Het vaargebied van de Avontuur is de Waddenzee, het IJsselmeer, Friesland, en het Markermeer.

Kaart van het vaargebied

Al deze plaatsen hebben bijzondere gelegenheden om aan te doen, zoals Wijnproeverij Victory Wines, of de  kaasmarkt in Edam, Palingrokerij Smit Bokkum en de dijk in Volendam, de houten vissershuisjes in Marken, het Forteiland van Pampus, de diepe sluis van De Blocq Van Kuffeler, een traditionele foto in Volendam, een terrasje uit de VOC tijd in Hoorn, Het Muiderslot in Muiden. Het Zuiderzee museum in Enkhuizen, Het Vrouwtje van Stavoren, Een wandeling in het centrum van Amsterdam, De vissershaven van Urk, een verrassende wandeling langs de ouderwetse huizen in Monnickendam. Het jutters museum in Oude Schild op Texel. De rust van Vlieland. 
De levendige haven van Terschelling met een wad op loopafstand. De 5 havens en oude stad van Harlingen. De rust in de oude haven Makkum. Het kasteel en stoomtrein in Medemblik. De vissersvloot in Den Oever. Het watersport enthousiasme bij de Friese meren.

Het gehele jaar zeilt de Avontuur over het IJsselmeer en de Waddenzee.

Extra informatie

  • Er is voldoende betaalde parkeer mogelijkheid in en rond de haven.
  • Team trainingen en persoonlijke groei. Wij geven trainingen aan teams en individuen op dagtochten en meerdaagse tochten.
  • In de trainingen komen de persoonlijke drijfveren en waarden aanbod, welke leiden tot een grotere acceptatie voor iedereen.
  • De methodieken die we hanteren zijn NLP, familie en bedrijfsopstellingen
  • er zijn oefeningen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
  • Vraag ons naar de mogelijkheden en we komen graag bij u langs.
  • Wij hebben veel ervaring met het organiseren van grotere watersportevenementen tot 2000 mensen.