zeilklipper Umoja 35 – 150 p

 


‘Umoja’ staat voor Samen, Verbinding en Eenheid. Het woord Umoja komt uit het Swahili. Onze klanten aan boord van Umoja gebruiken ons schip veelal voor trouwerijen, bedrijfsfeesten en teamsessies. Deze events staan in het teken van samen zijn, verbinding en eenheid.  Umoja is een van de grootste zeilschepen van de Nederlandse vloot en speciaal ingericht voor dagtochten en groepsuitjes met grotere groepen (van 35 tot 150 personen). Ze is van binnen ingericht als een Lounge plek en restaurant, en van buiten een ruim, veilig, functioneel en imposant zeilschip met veel zit en sta gelegenheden. Een ideaal schip voor een heerlijk dagje zeilen in een fantastisch vaargebied!

Zeilen IJsselmeer
umoja night Loungeklipper Umoja Bar
De zeilvaart van vroeger roept bij velen romantische beelden op, en velen zijn u dan ook v
oorgegaan om hun familiedag, personeelsfeest, productpresentatLoungeklipper Umojaie teambuilding of trainingsdag op een originele manier bij ons vorm te geven. Het blijkt altijd een succes!

Neem contact op voor boekingen en info over het schip zelf, de bemanning, de mogelijke bestemmingen, de catering en de prijzen.

Natuurlijk zijn al uw wensen bespreekbaar!

Wilt u ook zon op het gezicht, wind door de haren en geluid van bruisend water in uw oren? Dan zien we er naar uit ook u te mogen verwelkomen aan boord!

06 51610740

trouwen 1

Voor de prijzen van de tochten kijk op: prijzen Loungeklipper Umoja