weekend zeilen

Weekend zeilen met de Loungeklipper

Met je familie of vrienden samen een weekend zeilen.
 Vrijdagavond begint het: inschepen, je hut inruimen en dan koken, bijpraten en gezelligheid, kortom een heerlijk weekend zeilen. Je kan natuurlijk ook nog de wal op om te gaan stappen maar aan boord is ook een bar met biertap, spellen, tv, stereo en een gitaar. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond. Nadat jullie de volgende morgen uitgeslapen en ontbeten hebben kan het palaver (scheepsberaad) beginnen. Wij instrueren jullie (lees: de bemanning) over het schip en bepalen samen de koers, verdelen de taken en gooien los. Omhoog met de zeilen en recht zo die gaat het ruime sop op naar onze bestemming voor de nacht.

weekend zeilen

Voor iedereen is er wat te doen met weekend zeilen.

Dat kan een leuke haven zijn of als het rustig weer is kunnen we het klipper avontuur ook compleet maken en op het IJsselmeer voor anker  gaan of ergens een kampvuur maken. Niets is zo lekker als ‘s morgens uit bed gelijk een duik nemen met alleen maar water om je heen. Een weekend zeilen en genieten, zoals gezegd een mini klipper avontuur.

De prijs van weekend zeilen is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken. We kunnen ook een all-inclusief arrangement voor jullie verzorgen met: gebak, ontbijt, lunch, uitgebreide BBQ, diverse hapjes en tapas voor een totaal van €225,- p.p. op basis van 16 personen.

Scheepshuur weekend zeilen

Prijs weekend zeilen: €125,- p.p. bij 16 personen **Inclusief 2 personen bemanning en alle vaste kosten zoals: verzekering, diesel en havengelden.

Tijden weekend zeilen: vrijdag 20:00 tot zondag 16:00

Inschepen weekend zeilen: Monnickendam.

**De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken.

Eten & Drinken weekend zeilen: 
het is mogelijk om bij ons de catering volledig te laten verzorgen

Andere activiteiten weekend zeilen:
 Voor afwisseling kunnen we tijdens een van de dagen  altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een Rib over de golven varen, een muziekworkshop of een Yoga sessie.

Koers weekend zeilen:
 We varen vanaf Monnickendam, zeilen op de Gouwzee, zeilen op het IJsselmeer en zien waar we uitkomen. Wilt u een ander opstap haven: Hoorn, Edam of Volendam, Lelystad, Enkhuizen of Amsterdam. Dan kan dat natuurlijk. Vanuit deze plaatsen is het ook mooi varen.

Dagje zeilen, weekend zeilen, meerdaagse zeilen of week zeilen:

Heeft U wat te vieren, zin in zomaar een dagje zeilen of met uw collega’s er op uit, het kan allemaal op de Vrijheid

Op alle dagen van de week is weekend zeilen voor één of meer dagen mogelijk:

Dagje zeilen        7-8 uur € 1250,-

Weekend zeilen      vrijdag 20:00 tot zondag 16:00 uur.  € 1995,-

Lang weekend zeilen   vrijdag 10:00 tot zondag 16:00 uur. € 2650,-

Midweek zeilen       maandag 10:00 tot vrijdag 15:00 uur € 2650,-

Week zeilen   ma 10:00 tot zo 16:00 uur of zat 10:00 tot vrijdag 15:00 uur. € 3750,-

De eindschoonmaak is € 100,-

Vraag naar de beschikbaarheid en mogelijkheden, weekend zeilen 06 51610740