zakelijk zeilen evenementen 30 – 750 personen

Stelt u eens voor: een selectie klassieke platbodems met een majestueuze uitstraling. Uw gezelschap in teams aan boord van deze schepen. Een zeilwedstrijd in het kader van teambuilding, maar waarbij inspanning en ontspanning hand in hand gaan. Een heerlijke dag op het water, waar nog lang sterke verhalen over de ronde zullen doen.

Natuurlijk kan u ook zakelijk zeilen met uw klanten op een klantendag of met SAIL Amsterdam  SAIL Harlingen of welke evenementen u ook wenst te organiseren of wenst bij te wonen!

Vaar met ons mee en het is altijd een succes!!

Ook voor gezelschappen groter dan de maximale 33 die wij aan boord van loungeklipper de Vrijheid mogen meenemen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt ervan op aan dat wij onze zakelijk zeilen evenementen 30 – 750 personen tot in de puntjes zullen organiseren. Één contactpersoon, één communicatiekanaal, dat bespaart u een hoop tijd in het voorbereidingstraject. Onze ervaring, kennis en contacten in deze branche en niet te vergeten de ervaring in de organisatie van dergelijke bedrijfsevenementen zorgen ervoor dat uw wensen snel en duidelijk vertaald worden naar een heldere offerte wat resulteert in een overzichtelijk tijdbesparend traject en afhandeling voor een fantastische zeiltocht met soortgelijke klassieke schepen. Ziet u ze al een zeilregatta varen met uw vlaggen in de mast?

Ook kunnen wij u adviseren in andere partijen zoals feestlocaties, en activiteiten aan wal.

Programmavoorstel 30 – 750 personen regatta:

10:00 uur
 Ontvangst aan boord van de schepen of een centrale lokatie op loopafstand van de haven. De bemanning van de schepen staat met koffie, thee en scheepskoek voor u klaar. Na een woord van welkom verlaten de schepen de haven.

10:30 uur
De teams worden ingedeeld en de zeilen worden gehesen. De ochtend staat in het teken van het oefenen met overstag gaan en gijpen.

12:00 uur
De zeilen gaan naar beneden en de lunch wordt geserveerd. De schepen leggen aan in Volendam, waar men na de lunch op eigen gelegenheid over de beroemde dijk een wandelingetje kan maken. Een georganiseerde activiteit als een foto in klederdracht of een stadswandeling met een gids behoort ook tot de mogelijkheden

13:30 uur
De schepen verlaten de haven. De zeilen worden weer gehesen en het startsein voor de wedstrijd klinkt. De finish is omstreeks 16:00 uur, waarna de schepen weer richting de haven gaan. Hier worden de winnaars uiteraard toegezongen door de verliezers met een borrel en een borrelhap

17:00 uur
Einde van de tocht. Verlenging met een diner aan boord of elders is mogelijk.

Programmavoorstel dagje zeilen:

10:00 uur 
Ontvangst aan boord van de schepen of een centrale lokatie op loopafstand van de haven. De bemanning van de schepen staat met koffie, thee en scheepskoek voor u klaar. Na een woord van welkom verlaten de schepen de haven

10:30 uur
De  zeilen worden gehesen en de schepen zetten koers naar Hoorn, een mooie havenstad met een rijk verleden. Rond het middaguur wordt er lunch geserveerd.

13:00 uur
De schepen leggen aan in Hoorn, waar uw gezelschap wordt ontvangen door stadsgidsen die een interessante rondwandeling door het rijke VOC-verleden van Hoorn met u maken

14:45 uur
De schepen verlaten de haven. De zeilen worden weer gehesen en we varen terug naar Monnickendam. onderweg worden er hapjes en drankjes geserveerd.

17:00 uur
Einde van de tocht. Verlenging met een diner aan boord of elders is mogelijk.

De prijzen zijn afhankelijk van de beschikbare schepen en uw wensen op het gebied van eten, drinken en daginvulling.

Prijzen reeds vanaf € 80,- pp voor een compleet verzorgde dag.

zakelijk zeilen evenementen 30 – 750 personen: SAIL Amsterdam prijzen op aanvraag

(afhankelijk van groepsgrootte, schip en catering )

Bel of mail Remco : 06 51610740 info@zeilenijsselmeer.com